Elastiek keert terug in 2022!

Ja, we zijn er nog! De afgelopen jaren was het ongewoon en onbedoeld stil rondom Elastiek. Veel hoeven we jullie natuurlijk daarover niet uit te leggen. Elastiek 2020 hebben we vooraf al afgezegd. Op onze gebruikelijke weekend van het laatste weekend in juni of het eerste weekend van juli zou in 2020 het EK hebben plaatsgevonden. De finales waar we vanuit gingen dat het Nederlands elftal erbij zou zijn vielen samen met ons festival. Lastig te plannen ivm de optredende artiesten, voor onze vrienden onder de horeca al een drukke tijd en voor ons een erg wisselend aantal aan verwachtte festival-gangers.

Voordat we ook maar bekend konden maken dat wij als Elastiek een jaartje gingen overslaan, sloeg het noodlot toe en kwam er een pandemie over ons land zetten. Funest voor het organiseren van een gezellig, gemoedelijk, geweldig en ook winstgevend festival. We kwamen als Elastiekers nog een aantal keren bij elkaar en na iedere persconferentie ontplofte de whats-app groep, je kent het vast wel!

Telkens vol goede moed en vol ideeën begonnen we er aan maar ook net zo snel werd steeds duidelijk dat ook de editie van 2021 niet haalbaar werd.

Sinds een flinke tijd zijn we allemaal weer als vanouds onderweg en hebben we weer zin in een feestje. Ook wij!