Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Switch bones

Switch bones
  • Dag: Zondag
  • Wat: Muziek
  • Podium: Tent
  • Tijd: 19:30

De alternative rockformatie Switch Bones dompelt catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins en Queens of the Stone Age. Erik van Haaren (lead vocals/guitar), Marjolijn Nestelaar (bass/vocals) en Geert Teekens (drums/vocals) formeerden de band eind 2016 en begonnen direct met het spelen van veel club- en festivalshows. Vorige maand bracht Switch Bones zijn debuut EP ‘Machine in Me’ uit.

3FM-dj Herman Hofman hoorde de opnames en kon zijn enthousiasme niet
verbergen. “Het is rammen en blazen, maar de hooks, de tweede stem, de gitaarsound, het blijft altijd luchtig genoeg. Switch Bones zompt en vuigt in een donker hol, maar eet daarna wel een frisse salade omdat dat gezonder is,“ aldus Hofman.
Met bands als Undeclinable Ambuscade, One in a Million, Cooper, Tarantino en BluefisH als achtergrond is het niet moeilijk te bedenken op wat voor vuurwerk Switch Bones de bezoekers van hun shows weet te trakteren. Switch Bones is vastberaden om een groot publiek in lichterlaaie te zetten en het komende jaar heel Europa door te knallen. Hou je hoed maar vast!

Laat je raken door Switch bones!