Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

RSO Midden Brabant

RSO Midden Brabant
  • Dag: Zaterdag
  • Wat: Muziek
  • Podium: Hoofdpodium
  • Tijd: 15:30

BEGINTIJD GEWIJZIGD NAAR 15:300 uur!
In verband met het zomerse weer begint het Concert op de Mert en AAN TAFEL een uur later (alle andere activiteiten zijn onveranderd) 

 

Na de prachtige edities van de afgelopen jaren, geeft het RSO Midden- Brabant ook dit jaar een speciaal middag-vullend concert .

Tijdens het Concert op de Mért laat het RSO vooral bekende melodieën horen, die Maarten Jense speciaal voor dit orkest gearrangeerd heeft.

Het concert is op zaterdag 29 juni en begint om 14.30 uur op het hoofdpodium (buiten) van Elastiek raakt 2019. Voor dit prachtige concert zullen er zitplaatsen beschikbaar zijn voor het podium.

Een afwisselend concert waar je kunt genieten van de vele bekende melodieën die over het Vrijthof zullen klinken. Voor deze editie zijn er ook een paar bekende en spraakmakende gast muzikanten uitgenodigd.
Dit zijn o.a.  Damenskoor de Kakelende kippen,  Zuutjes Aon,  de Jachthoornspelers en Harrie Al en Michiel van der Sanden .

Een totaal van ruim 90 muzikanten en 30 zangers hebben voor dit Vrijthofconcert weer echt alles uit de kast getrokken!

 

De voorverkoop van de kaartjes begint op vrijdag 6 juni en zijn te koop bij Primera Peter Swaanen, Cultureel Centrum Elckerlyc en de Gouden Carolus.
 

Laat je raken door RSO Midden Brabant!