Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Miss Ella and the T-Men Rhythm Revue

Miss Ella and the T-Men Rhythm Revue
  • Dag: Zondag
  • Wat: Muziek
  • Podium: Tent
  • Tijd: 15:30

Al jaren bewijst de uit het zuiden van Nederland afkomstige band T-Men & Miss Ella haar toegevoegde waarde in het Nederlandse swing- en rock ‘n’ roll-circuit. Het doorleefde zanggeluid van Miss Ella, gecombineerd met samenzang en swingende drums, stand-up bass, gitaar en sax zorgen voor een unieke sound. Bij een optreden, bijvoorbeeld voor een dansclub, staat de dansvloer de hele avond vol met dansend publiek.Voor speciale optredens wordt de band uitgebreid met extra blazers en dat is dan de Miss Ella & the T-Men Rhythm Revue. Dit is ook het geval bij het spetterende optreden op Elastiek!

De Jump and Swing en de sfeer uit de 50-er jaren zijn de basis bij alle nummers, met songs van Ruth Brown, Wynona Carr, Joe Turner, Dolly Cooper, Lil Millet, Verreta Dillard en meer grootheden uit die tijd.
Kleding uit de fifties en “vintage”-instrumenten maken het plaatje compleet. Een avond met Miss Ella & the T-Men Rhythm Revue staat garant voor veel gezelligheid én vooral ook veel tijd voor heerlijk dansen en swingen.

Laat je raken door Miss Ella and the T-Men Rhythm Revue!