Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Kita Menari

Kita Menari
  • Dag: Zaterdag
  • Wat: Muziek
  • Podium: Tent
  • Tijd: 22:45

Kita Menari viert het leven met debuut-EP Lagoon. Micha de Jonge (hij is Kita Menari) beseft hoe mooi en bijzonder het leven is, als hij bij een duikongeluk in een Maleisische lagoon bijna stikt.
ie avond viert hij het leven, om de volgende ochtend een briefje in zijn broekzak te vinden. ‘Kita Menari’ staat er op; “we dansen” in het Maleis.

Het wordt het motto van zijn band. Kita Menari legt de focus op energie, met speelse, opwindende en dansbare indiepopsongs. Muziek voor een feest op een paradijselijke eiland en gemaakt met de onbevangenheid en open blik van een kind. De eerste single "Young Lovers" verscheen op 5 mei 2017 en is het startschot voor de band, die op 13 februari 2018 in een uitverkocht Paradiso debuteerde met de EP Lagoon. Dan zijn ze al bovenin de New Music Friday, UK Spotify Viral Charts en Netherlands Spotify Viral Charts belandt, hebben ze al gespeeld bij 3FM, De Wereld Draait Door en Giel, heeft Radio 2 ze geadopteerd tot Nieuwe Naam en is Young Lovers tot Topsong gekozen.
Met Lagoon onder de arm bestijgt Kita Menari de podia. Dans je mee?

Laat je raken door Kita Menari!