Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Gers Pardoel

Gers Pardoel
  • Dag: Zondag
  • Wat: Muziek
  • Podium: Hoofdpodium
  • Tijd: 14:30 - 15:30

Helaas heeft The Black Cult voor zondag af moeten zeggen. Gelukkig hebben we een geweldige vervanger voor jullie kunnen regelen: Gers Pardoel!

Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen. Zijn hits zijn bekend bij het hele volk en iedereen kan ze meezingen. Gers zelf heeft intussen niet stil gezeten. In zijn studio in Tilburg produceert hij rusteloos nieuwe beats en schrijft hij teksten. Intussen heeft de rapper een gezin met twee jonge kinderen, dat vereist discipline. Gers Pardoel is een workaholic van het goede soort. Iemand die altijd bezig is met zijn werk, maar zonder zijn omgeving te verwaarlozen. Zijn gezin is heilig voor hem.

Voor zijn teksten let hij vooral op speciale woorden en klanken. ÍžIk luister naar Engelstalige teksten voor inspiratie. Gers wil woorden gebruiken die niet zo gangbaar zijn in songteksten, Bagagedrager bijvoorbeeld. Misschien valt zijn werk daarom ook zo in de smaak bij onze zuiderburen, want ook in Vlaanderen is Gers een grote naam. 

Spring (achter) op je fiets en kom zondag 9 juli naar Elastiek op de Vrijthof in Hilvarenbeek om te feesten, dansen en zingen met Gers Pardoel!

Laat je raken door Gers Pardoel!