Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Echo empire

Echo empire
  • Dag: Zaterdag
  • Wat: Muziek
  • Podium: Klein Buitenpodium
  • Tijd: 22:45

Een mix van strakke grooves, catchy melodieën, sfeergeluiden, krachtige live shows en een streven om zichzelf te blijven verbeteren zit diep in het DNA van Echo Empire verankerd.

Echo Empire is een vijfkoppige rockband opgericht in 2015. Groovende rocknummers zoals hun eerste demo single ‘Melt’ leverden hen een flink aantal optredens op in zowel kleine bars als grotere zalen en op verschillende festivals.

Na een periode van optreden en schrijven aan nieuw materiaal kreeg hun sound een meer vaste vorm. Dit resulteerde in het begin van 2018 in de opname van twee nieuwe singles. Wanneer je hun eerdere demo vergelijkt met de nieuwe nummers, is duidelijk te horen hoe hun geluid in de loop der jaren is ontwikkeld.

In de zomer van 2018 bracht de band de EP 'Waves' uit, die bestaat uit de eerder opgenomen single 'Melt' en de twee geheel nieuwe singles 'You' en 'A Wave'. 

2018 is een druk jaar voor Echo Empire, want naast de release van twee muziekvideo’s voor 'Waves' zijn ze bezig met de opname van een nieuwe EP die ze begin 2019 willen uitbrengen. Met deze nieuwe release willen ze hun muziek aan een groter publiek presenteren en hun live shows nog verder verbeteren.

Laat je raken door Echo empire!