Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Concert op de Mert

Concert op de Mert
  • Dag: Zaterdag
  • Wat: Muziek
  • Podium: Hoofdpodium
  • Tijd: 15:15 - 17:30

Na de prachtige première van afgelopen jaar, geven het RSO Midden- Brabant en het Hilvarenbeekse gemengde koor Becadans ook dit jaar een speciaal middag-vullend concert .

Tijdens het Concert op de Mert laat het RSO vooral bekende melodieën horen, die Maarten Jense speciaal voor dit orkest gearrangeerd heeft. Becadans, inmiddels gegroeid naar een ledental van bijna zeventig mannen en vrouwen, hebben een omvangrijk en gevarieerd repertoire.Het koor staat onder leiding van Marijke Schoutens. De beide dirigenten zullen gezamenlijk de muzikale leiding hebben over dit grootse muzikale gebeuren.

Een afwisselend concert waar je kunt genieten van de vele bekende melodieën die over het Vrijthof zullen klinken door de ruim 160 muzikanten, bijgestaan door verschillende gastmuzikanten. Voor dit Vrijthofconcert is weer echt alles uit de kast getrokken!

Kaarten voor de zitplaatsen zijn voor € 5,- te koop bij Primera Peter Swaanen, De Gouden Carolus en CC Elckerlyc in Hilvarenbeek. Zorg dat u ze op tijd in uw bezit heeft zodat u in de juiste sfeer kunt genieten!!

Meer Concert op de Mert: