Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Meer te zien, doen en beleven op Elastiek bij de containersessies

Meer te zien. Meer te doen. Meer te beleven. Elastiek laat je raken met de containersessies!

Vier kleine containers vormen intieme mini-podia voor grootse en bijzondere acts. Met een volwaardige programmering van muziek, theater en activiteiten waarin jij het middelpunt bent, is Elastiek een belevenis rijker. Only for the happy few!

Wil je weten wie er op welk moment in een container speelt? Kijk dan in ons programma. Daar staat bij elke artiest of deze op het hoofdpodium of in een container speelt. Let op, sommige artiesten spelen meerdere keren! Je kan een overzichtje bekijken in het blokkenschema. Uiteraard wordt er ook op het festival zelf bij de containers aangegeven wanneer er artiest optreedt.

Speelt er even geen act of artiest in de container, dan kan je er terecht voor één van de volgende activiteiten:

Karaoke-bar

Lekker luid lallen op lollige muziek, of laten horen dat je de Voice met twee vingers in je neus zou winnen? Hier kan het!

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en stop de elastieken maar in je oor. Op zaterdag en zondag mag je helemaal los bij de Karaokebar!

Silent Disco

What do you say to the DJ!? Waarschijnlijk niet veel, want hij verstaat je toch niet. 

Ga los in 's werelds kleinste Silent Disco!! Met z'n 10-en op minder dan drie vierkante meter helemaal uit je plaat. Het kan, want het is jouw feestje! 

Tafelvoetbal

Even klaar met dansen en sjansen? Daag je vrienden uit voor een ordinair potje openbaar tafelvoetbal!

Hoezo geen voetbalzomer voor Nederland?

Play me I'm Yours

Géén piano in dit geval, maar gewoon de muziek van jouw telefoon. Hup, over de luidsprekers van Elastiek!

Maak er je eigen feestje van. Wat heb je nodig? Jouw telefoon en een bluetooth-verbinding. O ja, het liefst ook een goede muzieksmaak. Of niet...

Thrice