Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Hilvarenbeek klaar voor Elastiek 2016

Op 1, 2 en 3 juli 2016 staat de Vrijthof in Hilvarenbeek in het teken van Elastiek. Het gratis festival raakt ook dit jaar weer de bezoeker met tientallen acts, bestaande uit live-bands, dj’s, straattheater en kinderprogramma. Dit jaar is de programmering aangevuld met intieme containersessies, een totaal vernieuwde Bikse Bazaar (voorheen Hilvermert) en op elke festivaldag een mogelijkheid om een hapje te komen eten. Genoeg ingrediënten om een weekend heerlijk te genieten!

Knallende vrijdagavond

De vrijdag start zoals een zwoele zomeravond hoort te zijn, met een barbecue. Lekker met je vrienden een spiesje bakken en een drankje drinken onder de lindeboom, om in de stemming te komen voor rest van de avond. We hebben optredens van Diggy Dex, GirlsLoveDJs en Smaeck voor je klaarstaan en sluiten af met een knallend optreden van STTRBSTN.

Heerlijke opening op zaterdag

Na het grote succes van vorig jaar, opnieuw: Elastiek Smaakt. Sfeervolle outdoor-cooking om de zaterdagavond af te trappen. Wederom een overheerlijk optreden van de vijf restaurateurs van ‘Vrijthof aan de Kook’ met live-muziek van The Leon Jazz Society. Vouchers hiervoor zijn nog verkrijgbaar bij de restaurateurs. Het programma wordt voortgezet met Ocean Alley, Bazzookas en als spetterende afsluiting Beat The Stones. Dat wordt dansen!

Voor jong en oud

Zondag is de traditionele gezinsdag van Elastiek. Dit keer starten we de middag met een Pannenkoekenconcert voor de hele familie waarbij je tijdens het smullen kunt genieten van een tof optreden van Peer de Graafmachine. Ook hebben we ’s middags fijne muziek-acts in verschillende genres, verrassend straattheater, kinderprogramma en sfeervolle eetkraampjes voor de bezoekers klaar staan.
Samen met winkeliersvereniging De Heerlyckheit is er flink gesleuteld aan de opzet van de jaarlijkse Hilvermert, met als resultaat: De Bikse Bazaar! Het muziek- en theateraanbod is tijdens de Bazaar flink uitgebreid en de winkeliers en verenigingen presenteren op verrassende wijze hun aanbod aan de bezoeker. Na 17:00 begint het avondprogramma met onder andere The Brahms, Ralph de Jongh, Bells of Youth, The Kik en Bohemian Betyars. Ook dit jaar sluiten we het Elastiek-weekend weer af met een gezellige afterparty in de tent.

Ten slotte

Vergeet je niet aan te melden voor BBQ Fry-Day op vrijdag en Elastiek Smaakt op zaterdag. Want voor die kaartjen geldt: op is op!

Thrice