Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Elastiek 2018 vol met muzikale verrassingen!

Op 29 en 30 juni en 1 juli 2018 vindt op en om de Hilvarenbeekse Vrijthof het gratis festival Elastiek plaats. Ook dit jaar verrast Elastiek je met verschillende podia met live-muziek en theater. Daarnaast hebben we ook in 2018 een speciale food line-up op vrijdag en zaterdag en op is op zondag de Bikse Bazaar. Allemaal ingrediënten voor een uitgebreid Elastiekweekend voor jong en oud.

Hiphop en DJ’s op de vrijdagavond 

Na twee succesvolle jaren zal de vrijdag van Elastiek wederom starten met een gezellige barbecue waar je met je vriendengroep op een relaxte manier in zomerse sferen het weekend af kunt trappen: de BBQ Fry-day. De barbecue wordt georganiseerd in samenwerking met Slagerij Mulders en Vrijthof 16. Meer informatie over deelname vind je binnenkort op onze website.

Na de BBQ Fry-day kan je op het hoofdpodium genieten van het elektro hiphop trio FATABOOM en zullen onder andere dj-acts Billy de Kit en De Lievelings Dj’s van je Zusje zorgen voor flink wat energie en dansjes op de Vrijthof.

Groot feest op zaterdag

Op de zaterdagmiddag zal het regionale seniorenorkest een verrassend, concert geven met diverse muzikale groepen waaronder Becadans.

Anders dan voorgaande jaren, zal dit jaar Elastiek Smaakt plaats maken voor een nieuwe smaaksensatie: de Elastiek Dinnershow. Meer informatie hierover volgt snel.

Tijdens deze feestavond zorgen verschillende muzikale verrassingen ervoor dat de voetjes van de vloer kunnen. Pater Moeskroen sluit de avond in stijl af met aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende balladers. Kortom: de zaterdagavond van Elastiek staat voor een ware feestsensatie!

De zondag voor jong en oud

De Elastiek-zondag is weer net zo uitgebreid als vorig jaar! Het gebruikelijke kinderprogramma start ook dit jaar weer met Het Pannenkoekenconcert. Voor het derde jaar op rij organiseren we in samenwerking met pannenkoekenhuis ‘In de Brouwerij’ weer een muzikaal smulfestijn, waarbij je met het hele gezin welkom bent!

Vanaf ons festivalterrein loop je direct de Bikse Bazaar op. In samenwerking met de Beekse winkeliers is de oude Hilvermert in een nieuw jasje gestoken. Sfeervol aangeklede kraampjes, gerund door lokale winkeliers en verenigingen in combinatie met extra speelplekken vol muziek, dans en theater zorgen voor ultiem struin- en shopgenot.

Op muziekgebied hebben we op zondag op ons hoofdpodium weer verschillende fijne optredens. Zo kun je genieten van de Beekse band Vals Licht, degood old fashioned rock band Voltage (met The Voice-finalist Dave Vermeulen) en de klanken van Wulf, onlangs gedebuteerd als soloartiest met de single Mind Made Up.

Afsluitend hebben we ook dit jaar weer de welbekende afterparty in de tent.

Het wordt weer een bijzonder divers Elastiekweekend! We ontmoeten je graag op 29 en 30 juni en 1 juli 2018! Laat je raken door Elastiek! 

Thrice