Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Elastiek 2017 zet smakelijk programma voort

Op 7,8 en 9 juli 2017 vindt op en om de Hilvarenbeekse Vrijthof het gratis festival Elastiek plaats. Ook dit jaar verrast Elastiek je met verschillende podia met live-muziek en theater.
Bovendien organiseren we in samenwerking met lokale ondernemers elke dag een speciale food line-up en op zondag de Bikse Bazaar. Kortom,een uitgebreid Elastiekweekend voor jong en oud. 

Hiphop en DJ’s op de vrijdagavond 

Nadat vorig jaar de BBQ Fry-day succesvol zijn intrede heeft gemaakt, zal de vrijdag van Elastiek wederom starten met een gezellige barbecue waar je met je vriendengroep op een relaxte manier in zomerse sferen het weekend af kunt trappen. De barbecue wordt georganiseerd in samenwerking met Slagerij Mulders en Vrijthof16, en meer informatie over deelname vind je binnenkort op onze website.

Hierna kan je op het hoofdpodium genieten van hiphop artiest Massi en dj-acts Flamboyant en Rave van Fortuin zullen voor flink wat energie en dansjes zorgen op de Vrijthof.

De feestelijke zaterdag

De zaterdag breidt uit! Nieuw op zaterdag is dat de middag ook bij het programma wordt betrokken en wel met iets heel speciaals. Op de zaterdagmiddag zal het regionale seniorenorkest een verrassend, concert geven met diverse muzikale groepen waaronder Becadans. Meer informatie hierover volgt.

Vervolgens vindt, evenals voorgaande jaren, Elastiek Smaakt plaats. Dit betreft een outdoor-cooking, in samenwerking met de vijf Beekse horecagelegenheden van Vrijthof aan de Kook waarbij onder andere Renske Meijer zal zorgen voor de muzikale ondersteuning. Deelnamevouchers hiervoor zijn verkrijgbaar bij de deelnemende horeca en meer informatie is terug te vinden op onze website.  

In de avond zullen The Bogus Brothers sinds 2007 weer hun opwachting maken op Elastiek. Net zoals toen, zal deze top entertainment band de avond net zo groots afsluiten als toen ze de laatste editie van het grote Elastiek in 2007 afsloten.  

De zondag voor jong en oud

De Elastiek-zondag is weer net zo uitgebreid als vorig jaar!
Tijdens het kinderprogramma zal onder andere Peer de Graafmachine de kinderen vermaken en zal het pannenkoekenconcert weer plaats vinden. In samenwerking met pannenkoekenhuis ‘In de Brouwerij’ brengen we een muzikaal smulfestijn waarbij je met het hele gezin welkom bent! Meer informatie over deelname vind je op onze website. 

Vanaf ons festivalterrein loop je direct de Bikse Bazaar op. In samenwerking met de Beekse winkeliers is de oude Hilvermert in een nieuw jasje gestoken. Sfeervol aangeklede kraampjes, gerund door lokale winkeliers en verenigingen in combinatie met extra speelplekken vol muziek, dans en theater zorgen voor ultiem struin- en shopgenot.

Op muziekgebied hebben we op zondag op ons hoofdpodium The Reservoir Dogs Band ft. George Baker die een ode brengen aan de legendarische filmmuziek van Quentin Tarintino’s kaskrakers. Verder staan The Eskies op het hoofdpodium en afsluitend een heel fijn optreden van Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, een Antwerpse groep met een ijzersterke internationale live reputatie.

Ook dit jaar sluiten we af met de welbekende afterparty in de tent.

Kortom: het wordt een bijzonder divers Elastiekweekend! We ontmoeten je graag op 7, 8 en 9 juli 2017!

Laat je raken door Elastiek! 

Thrice