Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Elastiek 2017: een zonnig en enorm gezellig knalfeest

Wat was het dit jaar weer een geweldige editie Elastiek! Het hele weekend hebben we enorm mogen genieten van heerlijk weer, en iedere dag was het weer feest op De Vrijthof.

Vrijdag begon met een super relaxte BBQ-Fry-day op de vernieuwde Elastiek barbecues, en daarna was het genieten van de beats op het hoofdpodium.

Zaterdagmiddag begon het programma al 's middags met het Concert op de Mert, en daarna was het weer smullen bij Elastiek Smaakt. In de avond was het genieten en feesten bij de bands op de verschillende podia. De Bogus Brothers deden oude Elastiek tijden herleven tot diep in de nacht.

Zondag was een supergezellige en zonovergoten dag, waar jong en oud zich kon vermaken bij de muziek op De Vrijthof, straattheater, verrassende eettentjes, de Bikse Bazar, en het kinderprogramma. Het hoofdpodium begon meteen met een knaller: Gers Pardoel! En het bleef de hele dag genieten van o.a. Reservoir Dogs ft. George Baker, The Eskies en Antwerp Gypsy-Ska Orchestra. Uiteindelijk kon iedereen bij de afterparty nog een keer proosten en terugkijken op een heerlijk festivalweekend.

Elastiek bedankt haar trotse hoofdsponsor Van Gisbergen, alle sponsors, vrienden van Elastiek, en leveranciers.

Maar in het bijzonder bedanken we alle medewerkers en vrijwilligers! Wat een werk hebben jullie weer verzet, en jullie mogen trots zijn op het geweldige festival wat jullie hebben neergezet.

En tenslotte natuurlijk al onze bezoekers, jullie maken Elastiek tot het gezelligste en leukste festival van Nederland. Zonder jullie zou er geen Elastiek zijn!

Dankjewel en tot volgend jaar!

Thrice