Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Elastiek 2016 start met gezellige en dansbare vrijdag

Elastiek 2016 is vrijdag 1 juli van start gegaan met een gezellig en dansbaar vrijdagavond programma. Editie 2016 startte dit jaar voor het eerst met de BBQ Fry-Day. Hoewel het weer niet meewerkte en enkele buien losliet, kon iedereen droog barbecuen in de Elastiek tent. 

Na de barbecue startte het programma op het hoofdpodium met Smaeck, GirlsLoveDJs, Diggy Dex en STTRBSTN. En toen de buien eenmaal weggetrokken waren, was de Vrijthof traditioneel gezellig, en er werd volop gedanst tot in de late uurtjes! 

Ook de containers (ook nieuw) bleken een populaire stek voor vermaak. Zo werd er gedanst in de Silent Disco, eigen muziek gedraaid in de "Play me I'm yours", fanatiek ge-tafelvoetbald, en heul hard gezongen in de karaoke.

Zaterdag gaat Elastiek verder, met outdoor cooking van Elastiek Smaakt, en daarna optredens van o.a. Red Vultures, Ocean Alley, Bazzookas en Beat the Stones. Ook zijn er diverse intieme containersessies, kom ze ontdekken, of plan je avond met ons blokkenschema. Dus laat je op zaterdagavond ook weer raken bij Elastiek! 

Thrice