Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Elastiek 2016 sluit af met stralende zondag

En toen was Elastiek 2016 alweer ten einde... Het was een geweldige editie! Elastiek sloot af met een stralende zondag, vol vernieuwing.

De vernieuwde Bikse Bazaar bleek een groot succes. Wat was het druk en gezellig zomers tussen de winkels! Ook het nieuwe Pannenkoekenconcert bleek een uitkomst. De tent, en het hele veld er omheen genoot in het zonnetje van de heerlijke pannenkoeken van In De Brouwerij en het optreden van Peer de Graafmachine. Daarna konden de jonge Elastiekers meteen tijdrijzen bij het kinderprogramma!

De containersessies waren ook zondag erg populair, in iedere container was veel te ontdekken, van theater tot zeefdruk en van folkbands tot singer-sonwriters. Vanaf het hoofdpodium klonk het hoofdprogramma met The Brahms, Ralph de Jong en Bells of Youth over de Vrijthof. Het was overal gezellig druk. The Kik zorge voor een geweldige zomerse feel-good sfeer, en Bohemian Betyars sloten de hoofdprogrammering af met een hyper-energieke show. Voor iedereen die toen nog steeds geen genoeg van Elastiek had, ging de afterparty nog door tot in de late avond.

Nog even nagenieten? Houd onze Facebook pagina de komende dagen in de gaten voor alle foto's die onze fotografen deze editie gemaakt hebben.

Het was weer een heerlijk festival! Alle acts, vrijwilligers, leveranciers en betrokkenen: bedankt! Maar vooral: alle bezoekers ontzettend bedankt! Jullie waren geweldig!

Tot Elastiek op 2017!

Thrice