Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Elastiek 2016: een breed programma voor jong en oud

Op 1,2 en 3 juli 2016 vindt op en om de Hilvarenbeekse Vrijthof het gratis festival Elastiek plaats. Ook dit jaar verrast Elastiek je met verschillende podia met live-muziek en theater, aangevuld met nieuwe speelplekken en intieme containerpodia.

Bovendien organiseren we in samenwerking met lokale ondernemers elke dag een speciale food line-up en op zondag een vernieuwde markt. Een nóg uitgebreider Elastiekweekend voor jong en oud

Diggy Dex op vrijdagavond

De vrijdagavond is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. De avond start met een gezellige barbecue waar je met je vriendengroep op een relaxte manier in zomerse sferen het weekend af kunt trappen. De barbecue wordt georganiseerd in samenwerking met Slagerij Mulders en Vrijthof16, en meer informatie over deelname vind je binnenkort op onze website.

Hierna kan je op het hoofdpodium genieten van onder meer GirlsLoveDJs, Smaeck en niemand minder dan Diggy Dex, bekend van de hits ‘Morgen komt het goed’ en ‘Treur niet’. De avond wordt al dansend afgesloten tijdens een optreden van STTRBSTN.

De feestelijke zaterdagavond

Evenals vorig jaar starten we de zaterdagavond met Elastiek Smaakt, een muzikale outdoor-cooking, in samenwerking met de vijf Beekse horecagelegenheden van Vrijthof aan de Kook. Deelnamevouchers hiervoor zijn verkrijgbaar bij de deelnemende horeca en meer informatie is terug te vinden op onze website.

Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van Oud Schuim, Ocean Alley en Red Vultures. Bazzookas sluiten de avond af en zorgen voor een feest zoals je dat van Elastiek gewend bent.

De zondag voor jong en oud

De Elastiek-zondag wordt nóg uitgebreider dan dat je van ons gewend bent!

Het gebruikelijke kinderprogramma vullen we aan met een pannenkoekenconcert. In samenwerking met pannenkoekenhuis ‘In de Brouwerij’ brengen we een muzikaal smulfestijn waarbij je met het hele gezin welkom bent! Meer informatie over deelname vind je op onze website.

Vanaf ons festivalterrein loop je direct de Bikse Bazaar op. In samenwerking met de Beekse winkeliers steken we de Hilvermert in een nieuw en zomers jasje. Sfeervol aangeklede kraampjes, gerund door lokale winkeliers en verenigingen in combinatie met extra speelplekken vol muziek, dans en theater zorgen voor ultiem struin- en shopgenot.

Op muziekgebied hebben we op zondag op ons hoofdpodium bluessensatie Ralph de Jong, funky rockband Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en afsluitend een heel fijn optreden van speedfolkband Bohemian Betyars.

Ook dit jaar sluiten we af met een afterparty in de tent die muzikaal wordt opgeluisterd door Trip to Dover en DJ Bas.

Kortom: het wordt een bijzonder divers Elastiekweekend! We ontmoeten je graag op 1,2 en 3 juli 2016!

Volg ons voor nog meer update op: facebook.com/elastiek

Laat je raken door Elastiek! 

Thrice