Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Elastiek 2015 verrast opnieuw met programma

Op 3, 4 en 5 juli 2015 staat de Vrijthof in Hilvarenbeek in het teken van Elastiek. Het gratis festival raakt ook dit jaar weer de bezoeker met tientallen acts, bestaande uit live-bands, straattheater en dj’s. Enkele grote namen van deze editie zijn Dio, Brownie Dutch en Rondé.

Rapper Dio op vrijdagavond

Tijdens de vrijdagavond staan niet alleen dj’s op het podium, maar ook niemand minder dan Dio treedt op 3 juli op. Deze Amsterdamse rapper brak samen met The Opposites in 2007 door met de hit ‘Dom, Lomp en Famous’. Na optredens op onder andere Lowlands en Breda Barst komt Dio dit jaar naar Elastiek. Naast Dio draaien ook We Are Loud, Steekje Löss en Cagarro op de vrijdagavond.

De feestelijke zaterdagavond

In samenwerking met vijf Beekse horecagelegenheden opent ‘Elastiek Smaakt’ de zaterdagavond met een smaakvolle happening. Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van Black Marble Selection, Rilan & the Bombardiers en Luc op Vinyl. SESSION, de beste coverband van Nederland, sluit de avond af en zorgt voor een feest zoals je dat van Elastiek gewend bent.  

De zondag voor jong en oud

Eén van de hoofdacts die op zondag de Vrijthof op zijn kop zet is Rondé. In 2014 is deze band gevormd op de Herman Brood Academie en deze werd in oktober 2014 met hun single 'Run' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Ook niemand minder dan Brownie Dutch treedt op zondag op, en verder zijn Curly Ice, Daimy Lotus en Sunday Sun zijn enkele namen die op zondag 5 juli naar Elastiek komen. Zondag zal naast het sfeervolle Elastiekprogramma ook de Hilvermert weer plaats vinden en vormt straattheater en het kinderprogramma een leuke belevenis voor alle leeftijden. 

Thrice