Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Op 20, 21 en 22 juni 2014 weer Elastiek

Op 20, 21 en 22 juni 2014 vindt op en om de Hilvarenbeekse Vrijthof de nieuwe editie van het succesvolle gratis festival Elastiek plaats. Net zoals vorig jaar staat Elastiek drie dagen in het teken van muziek, straattheater en een uitgebreid kinderprogramma. Al jaren staat het festival bekend als hét sfeervolle, gevarieerde en vooral gezelligste muziekevenement van Hilvarenbeek en omstreken. 

De winnaar van de, in mei te houden, DJ Contest opent op vrijdagavond het festival. Ook in 2014 wordt de zondag weer gecombineerd met de Hilvermert. 

Nieuw dit jaar is de samenwerking met het jongerencentrum The Box in Hilvarenbeek. Op 17 mei 2014 zal de finale-avond van de DJ Contest daar plaats vinden. "Als OJC The Box zijn wij blij met een organisatie als Elastiek, die veel betekent voor de jongeren van gemeente Hilvarenbeek en omgeving. We verheugen ons dan ook op fijne samenwerking.” Aldus Joep Vughts, vrijwilliger bij OJC The Box. Ook Elastiek kijkt uit naar deze samenwerking die wij vol vertrouwen aangaan. 
 

Thrice