Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Locatie en Route

Waar

Elastiek vindt plaats in het hart van Hilvarenbeek, op en rondom de groene Vrijthof. Hieronder enkele mogelijkheden hoe je Elastiek kunt bezoeken.

Op de fiets naar Elastiek

Naast het terrein van Elastiek zal op zondag een fietsenstalling aanwezig zijn. Op vrijdag en zaterdagavond adviseren wij je fiets naast de kerk te zetten.

Met de auto naar Elastiek

Wanneer je Elastiek met de auto wil bezoeken is het aan te raden de auto in de omliggende woonwijken te parkeren. Tijdens het festival is de Vrijthof in Hilvarenbeek slecht bereikbaar met de auto. Zondag is tevens de Bikse Bazaar in Hilvarenbeek dus zal het centrum niet toegankelijk zijn voor automobilisten. Hier enkele tips: Parkeerterrein bij Jumbo aan de Hilverstraat (niet op zondag), Papenstraat, Hertog Janstraat, Apollostraat (COOP), Varkensmarkt, Bloemenstraat (Aldi).

Met de bus naar Elastiek

De officiĆ«le dienstregeling is te vinden op de site van Arriva. Vanaf Station Tilburg Centraal neem je bus 142 of 143, stap uit bij halte Doelenstraat. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Elastiek terrein. Je route naar Elastiek online uitzoeken? Kijk dan op 9292.nl