Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Heel Beek bakt op Elastiek’s BBQ fry-day!

Goed vlees verdient een goede barbecue en daarom komt Elastiek dit jaar met de BBQ Fry-Day 2.0! Met onze unieke Elastiek BBQ-tafels kun je dit jaar grillen en chillen tegelijk. Op vrijdag 7 juli steken we de kolen weer aan en luiden we de eerste avond smakelijk in. Lekker samen tafelen terwijl je zelf je vlees omdraait. Dus schuif aan met je vriendengroep en geniet van een heerlijke maaltijd mede mogelijk gemaakt door Slagerij Mulders en Vrijthof 16! 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bestelt één of meerdere pakket(ten) en geeft aan met hoeveel vrienden je deelneemt. Wanneer het geld is overgemaakt ontvang je een bevestiging en is je bestelling definitief. Elastiek vrijdag 7 juli haal je de bestelling vanaf 18.00u op het Elastiek terrein af en zoek je met je vrienden een plekje aan een van de BBQ-tafels. 

Elk pakket bestaat uit vlees, bestek, bordjes en servetten. De barbecues zijn dit jaar al op het BBQ terrein te vinden. We hebben de volgende pakketten:

  • Pakket 1: 3 stuks vlees € 7,50
  • Pakket 2: 6 stuks vlees € 14,00
  • Pakket 3: 9 stuks vlees € 20,00
  • Pakket 4: 12 stuks vlees € 25,00

Dus, stel je bent met 6 vrienden die allemaal wel 3 stukjes vlees lusten, dan bestel je pakket 4 en pakket 2 voor €39,- en dan betaal je slechts €6,50 per persoon. Hoe groter je vriendengroep, hoe voordeliger de barbecue!

Schijf je nu in! De inschrijving is open tot 30 juni.

Elastiek vrijdagavond programma

Na de barbecue loop je zo door naar het podium waar vanaf 20.00u de vrijdag- avond start met o.a. Steekje Löss, Massi, Flamboyant en Rave van Fortuin! Dus zet vrijdag 7 juli dus maar alvast in je agenda en tot dan!