Elastiek raakt! Gratis Festival Elastiek Muziek Hilvarenbeek.

Heel Beek bakt op Elastiek’s BBQ fry-day!

Goed vlees verdient een goede barbecue en daarom komt Elastiek dit jaar weer met de BBQ Fry-Day 2.0! Na het succes van vorig jaar kun je opnieuw lekker laagdrempelig grillen en chillen aan onze unieke Elastiek BBQ-tafels. Op vrijdag 29 juni steken we de kolen weer aan en luiden we de eerste avond smakelijk in. Lekker samen tafelen terwijl je zelf je vlees omdraait. Dus schuif aan met je vriendengroep en geniet van een heerlijke maaltijd mede mogelijk gemaakt door Slagerij Mulders en Vrijthof 16! 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je bestelt één of meerdere pakket(ten) en geeft aan met hoeveel vrienden je deelneemt. Wanneer het geld is overgemaakt ontvang je een bevestiging en is je bestelling definitief. Elastiek vrijdag, 29 juni, haal je de bestelling vanaf 18.00u op het Elastiek terrein af en zoek je met je vrienden een plekje aan een van de BBQ-tafels. 

Elk BBQ-pakket bestaat uit een vleespakket, brood, saus, salade, bestek, bordjes en servetten. De pakketten zijn dit jaar wat veranderd, we hebben namelijk twee verschillende vleespakketten om uit te kiezen. 

  • Pakket A kost €7,50 en is het basic pakket dat bestaat uit: een barbecueworst, hamburger en kipsaté. 
  • Pakket B kost € 9,50 en is een luxer pakket dat bestaat uit: een gemarineerde kipfilet, een garnalenspies en een shaslick.

Hier vind je binnenkort het bestelformulier, houd social media goed in de gaten!

Elastiek vrijdagavond programma

Na de barbecue loop je zo door naar het podium waar de vrijdag- avond start met Billy the Kit, Hind Hakki, De Lievelings DJ's van je Zusje en FATA BOOM! Dus zet vrijdag 29 juni dus maar alvast in je agenda en tot dan!